Huoh, taas yksi viikonalku takana ja huomenna on jo keskiviikko! Aika menee nykyään niin nopeasti ettei ehdi edes huomata.

Eilen isä oli lähdössä kirjastoon, ja sain hienon idean lähteä mukaan. Viimeisimmästä kirjastokäynnistä oli kulunut aikaa ainakin puoli vuotta. Isä taas ramppaa siellä viikoittain hakemassa kotiin dekkarivuoria, joiden taakse se linnoittautuu, kun me muut katsotaan salkkareita tai muuta isukin mielestä "hömppää". Tassutellessani nuorten hyllylle mietin, että täällä on kyllä jotain vialla. Hetken kuluttua huomasin, että eihän mikään ollut vialla, kirjastossa vain oli hiljaista. Tämä olotila oli minunlaiselleni höpöttäjälle kummallinen huoneessa, joka oli täynnä muita ihmisiä. En muista edes oppituntia, missä olisi ollut tällaista. Pitäisi ehkä käydä useammin kirjastossa.

Loppujen lopuksi nappasin mukaani muutaman nuortenkirjan ja loppuillan istuin huoneessani nenä kiinni kirjassa. Jopa salkkarit jäivät näkemättä, eikä edes harmittanut ;)

Tänään oli taas hermot kireällä, johtuen monista syistä. Tai no, minä laitan hormonejen piikkiin, muutenhan tässä joutuisi vihanhallintakurssille. Kavereiden kiehnäys ja söpöily se lähinnä raivostutti, eikä mistään tullut taas yhtään mitään. Voisinko nukkua niin kauan, että kaverini aikuistuvat ja alkavat käyttäytyä sen mukaisesti, kiitos?